Beyin Krizi


Beyin krizi "
Beyin krizi için çok önemli ve başarılı % 100, eğer beyin krizi geçiren bir insanın durumu ile karşı karşıya olursan, oturma ve onun hayatını kurtar.
Tüm insanlar tarafından paylaştı gereken Çinli bir profesör tarafından bize sunulan bu teknik, şeker test cihazı gibi basit bir iğne ile kurbanın parmağında karıncalanma dayanıyor.
Hepimiz bir insanın hayatına mal olabilecek ani bir beyin felç maruz kaldık, ama bir dahi ve size teklif etmek çok kolay, ani ölümden hayat kurtarabilir.
Bu numara, sağlık belgesi olmasa bile, inme kurbana vermen gereken ilk yardım ilk adım:
Önce / sakin olmalısın ve hastanın iç beyin kanamaya neden olma korkusu için.
İkincisi / şeker test makinesi kullanmak mükemmel, ama eğer mevcut değilse dikiş iğnesi kullanabilir ve bu iğne steril, bir mum ya da bir çakmak üzerinde ısı.
O zaman on parmak başını bu steril iğne ile dürt gerekir (on parmağını dürt unutma (bu karıncalanma bir kaç ml tırnak olmalı ki kan damla) kan bir nokta vermiyor ise kibarca basın Böylece yavaş yavaş akar ve içindeki kan hareket etmesini sağlar. Ve kurbanın ağzının görünümünü fark ederseniz, kan onlara ulaşana kadar kulakları masaj yapın.
Ayrıca kan belsoğukluğu gör için bu iğne ile lobu tavsiye edilir.
Hemen sonra hasta bilinci geri gelecek ve ağzı normale dönecek.
O zaman hasta durumu istikrarlı kadar hastaneye gitmeli.
Bu Çin yöntemi bir inme durumunda % 100 çalışır ve pıhtı kurbanları organ hasar ani ölüme kurtarmak için kullanmayı şiddetle öneririz. Sağlık ve sağlık için dua ediyoruz
"işte belirtileri"
Inme belirtileri: konuşma kaybı veya konuşma kaybı, anlayış ve anlayış eksikliği. Vücudun bir tarafında felç ya da felç olabilir ve yüzü, kolları ya da ucubeler etkileyebilir. Bir kol onları başının üstünde kaldırmaya çalışırken bir kol düşer. Gülerken ağız bir tarafında rahatlama. Yürüme yeteneğini ve sürekli denge kaybetme duygusu kaybetmek. Bir ya da her iki gözünde kayıp ya da zayıflık, vizyon siyah olabilir ya da net değil. Hafıza kaybı ve unutmak. Ani bir baş ağrısı ve baş dönmesi veya baş dönmesi eşlik edebilir
Oku, başkaları için paylaş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ey Cümle Halkın Maksudu

  Ey cümle halkıñ maksûdu Al göñlümü senden yaña Ey külli şey’iñ mevcûdu Al göñlümü senden yaña ... Budur yüreğim yâresi Gitmedi yüzüm karas...