DUA

 


İlahi Yarabbi! Okumuş olduğumuz Yasin-i Şerif, Mülk Suresi ve Nebe Suresinden hasıl olan sevabı evvelen bizzat fahr-i kainat Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa sallalahu taala aleyhi ve sellem efendimizin pak nezih münevver ruh-i şeriflerine hediye eyledik Sen vasıl eyle Yarabbi! Ondan hasıl olan sevabı Hz. Adem'den Peygamber Efendimiz e kadar gelmiş geçmiş tüm nebilerin ve resullerin ayrı ayrı ruhlarına hediye eyliyoruz Sen vasıl eyle Yarabbi!

İsimleri unutulmuş nesilleri kesilmiş bizlere de bir Fatiha Yasin okuyacak yok mu? diyen kimsesiz garip gurebanında ruhlarına hediye eyliyoruz Sen ulaştır Yarabbi!

Bu vatan uğrunda bu din uğruna canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarına hediye eyliyoruz Sen vasıl eyle Yarabbi!

Dualarımıza Amin diyen din kardeşlerimizin de tüm geçmişlerinin ruhlarına hediye eyliyoruz Sen vasıl eyle Yarabbi!

Yarabbi! Namazlarımızı kabul eyle! Tutmuş olduğumuz oruçları kabul eyle! Sana hakkıyla kulluk etmeyi cümlemize nasip eyle!

Ya ilahel alemin! Yerlerin göklerin ve tüm mevcudatın senin varlığına ve birliğine şehadet etmelerinin hürmetine, sana açılan eller ve seni zikreden diller hürmetine, sabahlara kadar Allah Allah diyerek gözyaşları ile manevi kirlerini yıkayan aşıklar hürmetine günahlarımızı af ve mağfiret eyle!

Bizleri hasta yatıp kapılara baktırma! Yatanı utandırma! Bakanı usandırma!Yasin'in yarısını üç aylardan birisini ölümün hayırlısını Sen nasip eyle Yarabbi!

Ey duaları kabul eden Allah'ım! Çocuklarımızın kalplerine Allah ve Peygamber sevgisi, ahiret kaygısı, İslam şuuru ve ibadet şevki ver! Yavrularımızı maddi ve manevi tehlikelerden muhafaza eyle! Onlara sağlıklı ömürler ihsan eyle! Acılarını gösterme Yarabbi!

Bizleri görünür görünmez kazalardan belalardan akla ve hayale gelmez bütün kötülüklerden muhafaza eyle Ailemize huzur ve geçim ver Yarabbi!

Ya ilahel alemin! Senin vahdaniyetine güvenerek kapına geldik, merhametine sığındık lütfuna geldik, kulluk edemedik affına geldik, Sen Gaffar Sen Settar Rahman ve Rahimsin! Biz nefsimize zulmettik, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahları affeyle! Sana tövbe ediyoruz bize lütfun ile muamele eyle! Bizleri hicran ateşiyle yakma! İslam olarak getirdin İslam olarak götür Yarabbi! Kalp penceremizi kapatma! Faydasız ilimden, doymayan nefisten, korkmayan kalpten, kabul olmayan duadan Sana sığınıyoruz dualarımızı kabul eyle yarabbi!

Subhane rabbike rabbil izzeti ammayasifun ve Selamün alel mürselin
Velhamdülillahi Rabbilalemin
 Dualarımızın kabulü için Allah rızası için Lillâhi Teâlel Fâtiha...















Okumuş olduğumuz  Surelerden hasıl olan sevabı , evvelen bizzat fahri kaainat  Peygamber Efendimiz Hazreti   Muhammed Mustafa  sallallahu aleyhi ve sellem  Efendimizin pak nezih münevver ruhi şeriflerine hediye eyledik Sen vasıl eyle Yaarabbi . 

Onun al ve ashabının da ruhlarına hediye eyliyoruz kabuli karin eyle Yaarabbi . 

Yaarabbi  Gece gündüz demeden bu vatan için nöbet tutan, bayrak inmesin, mazlumlar ölmesin diye görev yapan tüm askerlerimizi muhafaza eyle Yaarabbi . 

Yaarabbi  her türlü fitne fesada ve tuzağa karşı bizlere feraset ihsan eyle, ordumuzu muzaffer eyle, nusretini göster Yaarabbi . 

Yaarabbi  Şu anda  alemi  İslamın  her köşesini işgale yeltenen zalim ve zorba güçlerin planlarına karşı milletimizin ve bölgemizin huzuru, ümmetin onuru için mukaddesat uğruna mücadele eden ordumuza Bedirde  yaptığın gibi meleklerinle  yardım eyle, nusretini göster, ordumuzu kudretinle şerefyaab eyle Allahım .

Yaarabbi  izzetimizi, şerefimizi, onurumuzu, harimi  ismetimizi çiğnetme, maabetlerimizin göğsüne uzanan naamahrem ellere, ezanlarımızı susturmak, şanlı bayrağımızı indirmek isteyenlere fırsat verme Yaarabbi . 

Memleketimizi halaas  eyle Allahım .  Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ve basiret ihsan eyle Yaarabbi .  

Okumuş olduğumuz  Yaasini  Şerif ,  Diğer  Sureler ,  ve Fetih Suresinden  hasıl olan sevabı  aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye ediyoruz Sen vasıl eyle, haberdar eyle Yaarabbi . 

Yaarabbi   Zalimler topluluğuna karşı Müslümanlara, bizlere yardım eyle . 

Yaarabbi   Dünyayı yaşanmaz hale getiren zalimlere, ümmetin birliğini dirliğini bozmak isteyen haainlere, musibetlere, fitnelere ve tefrikalara karşı bizleri uyanık eyle .  

Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı iman üzere sabit eyle, zalimler topluluğuna karşı bizlere yardım eyle Yaarabbi .  

Ey yüce Rabbimiz .  Sana İnandık, sana güvendik, sana tevekkül ettik, bizleri sensiz sahipsiz inayetsiz kimsesiz vatansız bayraksız çaresiz bırakma Allahım .  

Yaarabbi   Yüzyıllardır dini mübini  İslama  hizmet etmiş hep zalimin karşısında mazlumun yanında olmuş kimsesizlerin gariplerin ezilenlerin umudu olmuş aziz milletimize ve kahraman ordumuza rahmetinle nusretinle  muamele  eyle . 

Okunan Kuran'ın kabulü için, Allah rızası için Lillahi Tealel  Faatiha ...         














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ey Cümle Halkın Maksudu

  Ey cümle halkıñ maksûdu Al göñlümü senden yaña Ey külli şey’iñ mevcûdu Al göñlümü senden yaña ... Budur yüreğim yâresi Gitmedi yüzüm karas...