Yasin Bağışlama Duası

 Yasin bağışlama duası, Yasin okuduktan sonra yapılan bağışlama duası etkili olmakta ve ölen bir kişinin ardından veya ölmekte olan bir kişinin başında okunur ve ona hediye edilir.


Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdülillahi rabbil alemin vel akıbetül mütttekin, vesselatü vesslamü ala resulüne Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Ya Rabbel alemin. Ya Erhamerrahimin la ilahe illallah kalbimi karartma La ilahe illallah rızkımı azaltma.

Allah'ım okuduğum Kur-Anı Kerimi Yasin-i Şerifi Evradiyeyi Tebareke ve Amme süresini kabul ve müyesser eyle Peygamberimiz Aleyhisselam Efendimiz hazretlerinin mübarek ruhuna hediye eyledik. Şefaatini ve Cennette komuşuluğunu cümlemize nasip eyle. Gelmiş ve geçmiş tüm peygamberlerin ruhuna hediye ettik. hepsini haberdar eyle Yarabbi.

Bütün ecdadımızdan ahirete ulaşmış olanların ruhuna hediye ettik. Vasıl eyle Yarabbi. Mekanlarını Cennet eyle Yarabbi. Vücudumuzu sağlıklı, nimetlerimizi daim evlatlarımızı alim eyle Yarabbi.

Fakirlik uğramadan önce nimetlerinin, ihtiyarlık gelmeden önce gençliğin, hasta olmadan sağlığın, ölüm gelmeden hayatın değerini bilmeyi bizlere lütf eyle Yarabbi.

Kalp pencerelerimizi kapatma. Müslüman olarak geldik Müslüman olarak Muhammedine götür Yarabbi. Ölüm gelince kabre konulup Rabbin kimdir diye sorulunca Rabbim ALLAHü Teala nebim Muhammed Mustafa dinim İslam kitabım Kuran-ı Kerim, Müslümanım Elhamdülillah diyerek cevap vermeyi cümlemize nasip eyle Yarabbi.

Yarabbi tekrar Yarabbi Vağfirlena Zunübenna altı nesne ver bana biri iman, biri Kur-an, biri rahmet biri cennet, biri nasip, biri kısmet. .Bu altı nesneyi müşşeref eyle Yarabbi. Yarabbi dualarımızı Beytullahta yapılan dualara ilhak ile kabul eyle. Hz. Muhammed Peygamberimizin mübarek hürmetine erenler evliyalar şehitler hürmetine kabul eyle Yarabbi. Amin. Sübhane Rabbike Rabbil İzzeti Amme Yesüfun Ve Selamün Alel Mürselin Velhamdülillahi Rabbil Alemin. El Fatiha. Meas Selavat.           



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ey Cümle Halkın Maksudu

  Ey cümle halkıñ maksûdu Al göñlümü senden yaña Ey külli şey’iñ mevcûdu Al göñlümü senden yaña ... Budur yüreğim yâresi Gitmedi yüzüm karas...